Τηλ.::
Κίνα Κυματοειδές χαρτί πλαίσιο κατασκευαστής
Qingdao Kinghorn Packaging CO. LTD

Qingdao Kinghorn που συσκευάζει τη Co. ΕΠΕ

Αρχική Σελίδα

Qingdao Kinghorn Packaging CO. LTD

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4

Qingdao Kinghorn Packaging CO. LTD

Το Qingdao Kinghorn που συσκευάζει company Ltd καθιερώθηκε το 2007, είναι ένας επαγγελματικός κατασκευαστής, που συμμετέχθηκε στο σχέδιο, ανάπτυξη, παραγωγή, οι υπηρεσίες CAD της εκτύπωσης προχωρούν προϊόντα εγγράφου.

Η επιχείρησή μας παράγει κυρίως τα αιχμηρά κιβώτια, ζαρωμένα κιβώτια, κιβώτια δώρων, τσάντες εγγράφου, κουτιά από χαρτόνι. Βάζουμε την ποιότητα της υπηρεσίας πελατών πρώτα. Βρισκόμαστε σε Qingdao με την κατάλληλη πρόσβαση μεταφορών. Ο αφιερωμένος έως αυστηρός ποιοτικός έλεγχος και η στοχαστική εξυπηρέτηση πελατών, τα πεπειραμένα μέλη προσωπικού μας είναι πάντα διαθέσιμοι για να συζητήσουν τις απαιτήσεις σας και να εξασφαλίσουν πλήρη ικανοποίηση πελατών. Πρόσφατα στο έτος, η επιχείρησή μας εισήγαγε το διεθνή προηγμένο εξοπλισμό μηχανών εκτύπωσης και συσκευασίας. Επιπλέον, έχουμε λάβει τα κατάλληλα πιστοποιητικά που πωλούν καλά σε όλες τις πόλεις και οι επαρχίες γύρω από την Κίνα, τα προϊόντα μας εξάγονται επίσης στους πελάτες σε τέτοιες χώρες και περιοχές. Μπορούμε να κατασκευάσουμε όλα τα προϊόντα σύμφωνα με τις διαφορετικές ποιοτικές απαιτήσεις, να σας βοηθήσουν για να σχεδιάσουμε και εάν θέλετε να επιλέξετε ένα τρέχον προϊόν από τον κατάλογό μας ή την επιδίωξη της βοήθειας εφαρμοσμένης μηχανικής για την αίτησή σας, μπορείτε να μιλήσετε στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών μας για τις απαιτήσεις πρόσβασής σας.

Θα δοκιμάσουμε το καλύτερο υψηλού μας μας - ποιότητα και καλύτερη υπηρεσία στους πελάτες μας, και θα σας ικανοποιήσουμε με τη λειτουργούσα ποιότητα και οι κατάλληλες τιμές με την ειλικρίνεια ελπίζουν ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε με την ευκαιρία να συνεργαστούμε με σας στην ανάπτυξη της μακροπρόθεσμης επιχειρησιακής σχέσης.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Παράγοντας

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : kinghorn

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-5500000

Ιδρύθηκε Έτος : 2013

Εξαγωγή pc : 10% - 20%

ιστορία της εταιρίας

Η συσκευάζοντας (Qingdao) Co. Kinghorn, ΕΠΕ είναι μια ειδικευμένη συσκευάζοντας επιχείρηση που ιδρύεται το 2007 από το Gavin Yang, η οποία καυχάται 24 έτη εμπειρίας στη βιομηχανία εκτύπωσης.

Οι επιχειρηματικοί τομείς μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες που χρειάζονται τα συσκευάζοντας προϊόντα. Υπερηφανευόμαστε στην παροχή των προσαρμοσμένων συσκευάζοντας κιβωτίων ανώτερης ποιότητας, ζαρωμένα κιβώτια, κιβώτια επίδειξης, κιβώτια δώρων, τσάντες εγγράφου, φυλλάδια, ετικέτες, και περισσότερο.

Με τις δεκαετίες εξερεύνησης και αφοσίωσης, Kinghorn έχει εξασφαλίσει τις από μακρού υφιστάμενες σχέσεις με τους πελάτες που στηρίζονται στην πείρα και τις πρακτικές οδηγίες που παρέχουμε.

υπηρεσία της εταιρίας

Το τμήμα μεταπωλήσεών μας θα σας βοηθήσει εάν να έχοντας οποιαδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα – η σειρά των υπηρεσιών στη διάθεσή σας περιλαμβάνει όλα από το ξεκίνημα στις επιστροφές προϊόντων.

Εάν είναι απαραίτητο, ένα μέλος του προσωπικού μας θα είναι στην περιοχή μέσα σε ένα πολύ λίγο χρονικό διάστημα για να εργαστεί μαζί με σας και για να φροντίσει τα ζητήματα και τα ενδιαφέροντά σας. Οι υπάλληλοί μας στην υπηρεσία μεταπωλήσεων όχι μόνο συσκευάζουν εμπειρογνώμονας-αλλά αυτοί είναι επίσης κατάλληλοι σε πολλές άλλες συγκεκριμένες περιοχές. Παραδείγματος χάριν, η ομάδα μας περιλαμβάνει τους πεπειραμένους σχεδιαστές που είναι ευτυχείς να παρέχουν οποιεσδήποτε πρόσθετες προτάσεις συσκευασίας για οποιαδήποτε συγκεκριμένα γεγονότα.

 

Ομάδα επιχείρησης

Άτομο της εκτύπωσης - Gavin Yang

Gavin Yang που αποκτάται περιλήφθείτ στη συσκευάζοντας βιομηχανία ως μαθητευόμενος στη δεκαετία του '20 του. Στην αρχή της σταδιοδρομίας του, το μεγάλο ταλέντο του στην κατοχή των τεχνικών εκτύπωσης κατέπληξε τους συνεργάτες του και ακόμη και το σύμβουλό του.

Οδηγημένος από μια βαθιά επιθυμία για την τεχνολογία και τη χειροτεχνία, βούτηξε σε το και κέρδισε τον απώτατο σεβασμό στην τοπική βιομηχανία εκτύπωσης.

Είναι 24 έτη δεδομένου ότι αναμίχθηκε αρχικά στην εκτύπωση. Μέχρι σήμερα, το πάθος του για την εκτύπωση παραμένει τόσο ισχυρό όπως πάντα, και το μέλλον Kinghorn χτίζεται κάτω από την καθοδήγησή του.

Ένας εμπειρογνώμονας είναι αρκετά σπάνιος,

Και έχουμε μια ομάδα

Μια μεγάλη επιχείρηση δεν δημιουργείται ποτέ από ένα μεμονωμένο άτομο. Το πολυτιμότερο προτέρημα κατέχουμε δεν είμαστε οι μηχανές, είναι η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας.

Το Kinghorn είναι τυχερό να προσελκύσει τα τοπ ταλέντα εκτύπωσης στη βιομηχανία. Κάθε ένας από τους ταλαντούχους εμπειρογνώμονές μας καυχάται τα έτη 10+ εμπειρίας, και είναι η υποχρέωση και η προσπάθειά τους που χτίζουν ένα μεγαλύτερο Kinghorn.

Ένα προς ένα υπηρεσία με

Προσοχή & σεβασμός

Με Kinghorn, καμία διαταγή δεν είναι πάρα πολύ μικρή. Ανεξάρτητα από το πόσο περίπλοκος το πρόγραμμά σας είναι, και ανεξάρτητα από το πόσο επείγοντες ζητάτε δεν είναι, μένουμε με σας και προσπαθούμε να καταλάβουμε τι χρειάζεστε πραγματικά.

Από την αναθεώρηση αναφοράς και σχεδίου στην παραγωγή και παράδοση-θα έχετε έναν προσωπικό, επαγγελματικό, και αρμόδιο διευθυντή πελατών στη διάθεσή σας για να σας φροντίσετε.

Για οποιαδήποτε προβλήματα μεταπωλήσεων, υποσχόμαστε μια γρήγορη απάντηση μέσα σε 6 ώρες.

Qingdao Kinghorn Packaging CO. LTD
Πύργος Β, οδός No.128 Zhenhua, Jimo, Qingdao, Κίνα 266200 Wanli
Τηλ.::86--13792808773
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Κυματοειδές χαρτί πλαίσιο προμηθευτής. © 2020 - 2021 corrugated-paperbox.com. All Rights Reserved.