Τηλ.::
Κίνα Κυματοειδές χαρτί πλαίσιο κατασκευαστής
Qingdao Kinghorn Packaging CO. LTD

Qingdao Kinghorn που συσκευάζει τη Co. ΕΠΕ

Αρχική Σελίδα

Qingdao Kinghorn Packaging CO. LTD Γύρος εργοστασίων

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Qingdao Kinghorn Packaging CO. LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα Qingdao Kinghorn Packaging CO. LTD Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
φανταστικός από την έναρξη για να τελειώσει τόσο προσεκτικός και τόσο χρήσιμος. Είναι μια μεγάλη ευχαρίστηση που εξετάζει τη Amy και το διευθυντή της Jamie. Δεν έχουν με αφήνουν μιά φορά κάτω και είναι πάντα εξαιρετικά ευγενικοί. Είμαι πολύ τυχερός να έχω βρεί αυτήν την επιχείρηση - θα πάνε το πρόσθετο μίλι να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του πελάτη. Η Amy είναι μια μεγάλη πίστωση σε αυτήν την επιχείρηση που είναι ένα τέτοιο lo

—— Χ Khan

Αυτό είναι μεγάλη επιχείρηση, με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα. Έχω αγοράσει τα τυπωμένα κιβώτια για το προϊόν μου, και τώρα πρόκειται να τυπώσω πρόσθετα.

—— Marcus Stephens

 • Γραμμή Παραγωγής

  Μυθική παραγωγικότητα Kinghorn

   

  κιβώτια 1 million+ παραχθε'ντα κάθε χρόνο

   

  10 ειδικευμένα εργαστήρια

   

  6000m ² που κατασκευάζουν στο εσωτερικό τις περιοχές

   

  παραγωγή 24 ωρών 24 ώρες το 24ωρο

   

 • OEM / ODM

  Επί παραγγελία στον προϋπολογισμό

   

  Η συσκευασία Kinghorn παρέχει τις πολλαπλάσιες επιλογές προσαρμογής που φέρνουν περισσότερους στο εμπορικό σήμα χωρίς κοστολόγηση πάρα πολύ. Προσφέρουμε επίσης τα οικονομικώς αποδοτικά και προϋπολογισμός-φιλικά υλικά για να δώσουμε στα προϊόντα σας μια άκρη σε μια χαμηλή τιμή.

   

  Η μετατόπιση από τους πίνακες της Kraft ειδικότητας στα κανονικά whiteboards, παραδείγματος χάριν, θα κρατήσει τη συσκευασία συνήθειας στα πλαίσια του επιθυμητού προϋπολογισμού χωρίς συμβιβασμό της ποιότητας του προϊόντος.

   

  Η μετάβαση για τη σαφή συσκευασία με τις απλές τυπωμένες ύλες παρά τα προ-χρωματισμένα ή έντυπα υλικά μπορεί επίσης να βοηθήσει στη διαχείριση ενός ορισμένου σημείου τιμών.

   

  Υποστηριγμένος από στο εσωτερικό τις εγκαταστάσεις & τις ικανότητες

   

  Η δέσμευση της συσκευασίας Kinghorn για την παροχή μόνο της προσαρμοσμένης συσκευασίας για τα αγαθά και τα προϊόντα υποστηρίζεται από το εργοστάσιό μας με 10 εγκαταστάσεις εργαστηρίων, τον ισχυρό εξοπλισμό, και τους αφιερωμένους εργαζομένους.

   

  Λειτουργώντας όπως μια καλά-λαδωμένη μηχανή, κάθε εργαστήριο εκτελεί το τμήμα τους του προγράμματος για να εκπληρωθούν 24 ώρες το 24ωρο οι διαταγές συσκευασίας εγκαίρως και συνολικά εγκαταστάσεις. Παράγουμε περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο κιβώτια και τη συσκευασία το χρόνο.

Στοιχεία επικοινωνίας
Qingdao Kinghorn Packaging CO. LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: jamie

Τηλ.:: 86-13792808773

Φαξ: 86-0532-89068161

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Qingdao Kinghorn Packaging CO. LTD
Πύργος Β, οδός No.128 Zhenhua, Jimo, Qingdao, Κίνα 266200 Wanli
Τηλ.::86--13792808773
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Κυματοειδές χαρτί πλαίσιο προμηθευτής. © 2020 - 2021 corrugated-paperbox.com. All Rights Reserved.